Onda Cero entrevista Xavier Sanz com a president de CECOMU

Onda Cero entrevista Xavier Sanz com a president de CECOMU

Ja podeu escoltar l'entrevista que Paco de León, locutor del programa radiofònic Madrid en la Onda, de l'emissora Onda Cero, va fer al nostre president, Xavier Sanz, el 7 de febrer de 2018. El periodista va entrevistar-lo en qualitat de màxim dirigent de la Confederación Española de Comerciantes del Mueble, Equipamiento del Hogar y Afines (CECOMU), amb motiu del programa en directe que van realitzar des de la botiga de Muebles Adama, soci de la Asociación de Comercios del Hábitat de Madrid, entitat membre de CECOMU.

Durant l'interviu, Xavier Sanz va defensar els avantatges de les botigues de mobles de proximitat enfront de les grans cadenes multinacionals i va explicar quina és la siutació en què es troba actualment el sector a l'Estat espanyol. Sanz va estar acompanyat del gerent de Muebles Adama, Jesús Mayoral, i del coordinador de la Asociación CHM, Diego Casillas.

El tall del programa on podreu trobar l'entrevista a Xavier Sanz va del minut 0:20:30 fins al 0:27:31. Aquí us enllacem el programa sencer.