Més de 200 associats de CECOMU assisteixen a la Fira del Moble de Saragossa

Més de 200 associats de CECOMU assisteixen a la Fira del Moble de Saragossa

Els dies 24 i 25 de gener de 2018 van visitar la 6a edició de la Fira del Moble de Saragossa 237 associats de la Confederación Española de Comerciantes del Mueble (CECOMU), 113 dels quals provinents de la Federació Catalana de Comerciants de Mobles a la qual pertany el Gremi del Comerç de Mobles de Barcelona.

També hi van assistir 42 comerciants de la Asociación del Comercio del Mueble y el Hábitat de la Comunidad Valenciana, 28 de la Asociación del Comercio del Hábitat de Madrid, 21 de la Asociación del Comercio del Mueble de Bizkaia, 16 de la Asociación de Madera y Corcho de Ciudad Real, 1 de la Asociación de Comerciantes del Mueble de Cantabria i 16 representants de diversos grups de compra. CECOMU es va encarregar de coordinar el transport i l’allotjament de tots els visitants.

A més de visitar els diferents pavellons de la fira, els integrants de l’expedició van poder assistir també a l’acte de presentació de l’acord a què han arribat CECOMU, representant de 2.200 agremiades, i Allforhabitat-Compramuebles.com amb l’objectiu de complementar la venda tradicional amb un canal de venda online de primera categoria.

D’altra banda, la Fira de Saragossa també va ser l’escenari de la reunió del Consejo del Mueble de España, entitat que va néixer al mes de setembre de 2017 en el marc de la Fira de l’Hàbitat de València per unir sota un mateix paraigua fabricants, comerços, agents comercials i fires sectorials i aconseguir que es converteixi en el seu únic portaveu. Entre d’altres aspectes, la reunió del Consejo del Mueble de España havia de servir per nomenar un president de l’entitat. L’escollit va ser Xavier Sanz, el qual també presideix el Gremi del Comerç de Mobles de Barcelona i CECOMU.