INICI DE LA SETMANA DEL COMERÇ AMB IMPORTANTS NOVETATS

 INICI DE LA SETMANA DEL COMERÇ AMB IMPORTANTS NOVETATS

El dia 20 de Març del 2017 va donar inici a Barcelona a la Primera Edició de la SETMANA DEL COMERÇ que es desenvoluparà des del 20 de març fins al 26 de Març del present any. Aquesta és una iniciativa pionera que concentrarà un bon nombre d'esdeveniments de promoció, intercanvi d'idees i experiències o senzillament espais de trobada.

En aquest esdeveniment al qual van assistir diferents personalitats importants del Comerç i de les diferents entitats Governamentals de la nostra Comunitat Autònoma, el nostre president va mantenir una amena conversa amb la Sra. MUNTSA VILATA, Directora General De Comerç a qui els va exposar la problemàtica actual a la qual s'enfronta el sector del moble; davant els punts exposats pel Sr. XAVIER SANZ CEZÓN es va obtenir com a compromís per part de la autoritat abans esmentade el mantenir pròximament una reunió que servirà per explicar de forma específica la problemàtica del nostre sector i en conjunt buscar les estratègies que ajudin a fer-li front a la mateixa.

De la mateixa manera es va aprofitar l'oportunitat per sostenir una conversa amb la Sra. MONSERRAT BALLARIN ESPUÑA, Regidora de Comerços i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, amb qui es va tocar el tema de la problemàtica de les zones de càrrega i descàrrega que s'està presentant en l'actualitat i que afecta el desenvolupament normal de les nostres activitats laborals. D'aquesta conversa sorgeix el compromís per part de l'autoritat edil per mantenir una reunió pròximament.

Per a més informació sobre la Setmana del Comerç, poden visitar la següent pàgina web: http://www.ccam.cat/ca/Cos/areesactuacio:comerc:setmana_comerc_2017