El Gremi signa un conveni amb SunAir One per abaixar el cost de la llum dels agremiats

El Gremi signa un conveni amb SunAir One per abaixar el cost de la llum dels agremiats

El Gremi del Comerç de Mobles de Barcelona i l’empresa comercialitzadora d’energia SunAir One han arribat a un acord perquè aquesta companyia assessori els agremiats sobre com poden reduir el cost de la factura de la llum dels seus comerços.

És amb aquest objectiu que el dimarts 16 de gener es va signar un conveni entre el president del Gremi i de la Federació Catalana de Comerciants de Mobles, Xavier Sanz, i el representant de l’empresa GHM Red de Mercado SL, col·laboradora de SunAir One Energy SL.

GHM Red de Mercado es compromet a fer un estudi de la factura de la llum de cada botiga agremiada i a assessorar-la per tal que el seu cost es rebaixi. Per la seva part, el Gremi i la Federació facilitaran a aquesta distribuïdora el contacte amb els seus associats.

SunAir One és una comercialitzadora d’energia que opera en el mercat estatal des de l’any 2012 i que realitza compres d’energia diàries i intradiàries a l’OMIE (Operador del Mercat Ibèric d’Energia) que s’adaptin a les necessitats de cada client.

Si us voleu posar en contacte directament amb el distribuïdor, Mariano Hernández, podeu fer-ho als telèfons 722 769 606 i 931721 344 i per correu electrònic a l’adreça sunairone.mhernandez@gmail.com.