El Gremi signa un acord amb l’app de venda online Hallfy

El Gremi signa un acord amb l’app de venda online Hallfy

L’empresa promotora de l’aplicació mòbil Hallfy i el Gremi del Comerç de Mobles de Barcelona van firmar un acord el 6 de febrer de 2018 amb l’objectiu de potenciar el sector del moble i la decoració en el canal digital. Amb aquesta aliança es pretén que un gran nombre de professionals del sector (botigues, fabricants i artesans) s'adhereixin al projecte.

Hallfy es defineix com una app de compra o venda de mobiliari i objectes de decoració nous i de segona mà en què els usuaris poden trobar una gran oferta d'articles a prop seu. Aquesta app permet que l'usuari pugui vendre mobles i a la vegada conèixer l'oferta professional del seu entorn i contactar directament amb l'establiment mitjançant el xat.

L'objectiu de Hallfy per a aquest any 2018 és completar un catàleg de professionals amb més 10.000 articles i implementar en l’aplicació diverses funcionalitats que millorin l'experiència de l'usuari, així com noves eines exclusives per als professionals del sector.

L’acord, que van tancar el vicepresident del Gremi, Jaume Nadal, i el fundador de Hallfy, Adrián Moreno, inclou unes condicions especials per als agremiats, els quals obtindran una prova de 90 dies per poder fer ús de tots els serveis exclusius per a professionals que ofereix Hallfy.