Acord entre CECOMU i la Fira del Moble de Saragossa per potenciar el sector del moble en l'edició de 2018

Acord entre CECOMU i la Fira del Moble de Saragossa per potenciar el sector del moble en l'edició de 2018

La Confederación Española de Comerciantes del Mueble (CECOMU), de la qual forma part el Gremi del Comerç de Mobles de Barcelona, i la Fira del Moble de Saragossa han signat un acord amb l'objectiu de potenciar el sector del moble en la 6a edició de la fira, que se celebrarà del 24 al 27 de gener de 2018. Entre les mesures acordades per les dues institucions destaca la de generar un major impacte en el sector del moble, amb la difusió de les activitats de la fira entre els socis de CECOMU, així com facilitar espais per a la celebració d'esdeveniments i jornades en el marca de la Fira del Moble de Saragossa 2018.

En el mateix sentit, Fira de Saragossa posa a disposició dels membres i convidats de CECOMU diferents accions de promoció, entre les que destaca el transport a la fira o les facilitats per a la visita dels seus associats. Per la seva part, CECOMU es compromet a difondre informació de l'exposició en diferents suports i mitjans de comunicació amb la finalitat que tots els seus membres comptin amb tota la documentació necessària abans de visitar el saló.

A més, la patronal dels comerciants del moble realitzarà una activitat relacionada amb el sector, que s'emmarcarà dins del programa de la fira, així com impulsarà accions per fomentar la presència de grups de compres, comerços de mobles i afins durant els dies en què obri el saló.

La Fira del Moble de Saragossa, que l'any vinent arribarà a la 6a edició, és un referent en el sector. Compta amb deu pavellons i més de 106.000 metres quadrats d'exposició. En l'actualitat ja hi han confirmat la participació fins a 650 marques.

Van signar el conveni el president de CECOMU, Xavier Sanz, i el director general de Fira de Saragossa, Rogelio Cuairán.