Acord entre Allforhabitat i Compramuebles.com

Acord entre Allforhabitat i Compramuebles.com

El dimarts 19 de desembre de 2017 es va firmar un acord entre Allforhabitat i Compramuebles.com per fer realitat definitivament el que es vol que esdevingui la plataforma de venda de mobles per Internet més important del sector a l’Estat espanyol. El projecte vol agrupar el major nombre possible de representants del moble (botigues, fabricants, agents comercials i fires).

És amb aquest objectiu que s’ha confiat en Compramuebles.com perquè desenvolupi el web del projecte. Aquesta empresa acredita 23 anys d’experiència en el sector del moble, més de 18.000 clients assessorats personalment, un volum de vendes de més de 50 milions d’euros gestionats i 23.000 seguidors a les xarxes socials.

En l’acte de signatura, que va tenir lloc a la fàbrica que Lagrama té a Vinaròs, hi van ser presents el representant d’aquesta empresa, Alfredo Roe; el president del Gremi del Comerç de Mobles, Xavier Sanz; el director de Fira de l’Hàbitat de València, Daniel Marco; l’agent comercial Alberto Pérez; el director de grans comptes del BBVA Luis Ruano; el representant de German Tatay, Enrique Quilis; l’impulsor d’Allforhabitat i vicepresident del Gremi del Comerç de Mobles, Jaume Nadal; i el conseller delegat de Compramuebles.com, Luis López.